مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعديل مدرك تحصيلي در استفاده از مزاياي شغلي

بنده در شهريور 96 مدرك تحصيلي خود را جهت اعمال و دريافت مزاياي ارتقا به كميته طبقه بندي مشاغل سازمان محل اشتغالم ارائه نمودم و كميته در سال 97 اعلام به صدور بخشنامه اي مبني بر غير مرتبط بودن رشته تحصيلي اينجانب در سال جديد نموده ، درصورتي كه در زمان احتساب پست (از سال 91 تا كنون) در همان شاخه شرايط احراز منطبق با مدرك تحصيلي بوده است

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. نیاز به توضیح بیشتر.یاالله