مشاوره حقوقی رایگان - نگهبانی کارخانه

با سلام. بنده 6ماهه در یک کارخانه مشغول به کار نگهبانی 24 ساعتها حتی در ایام تعطیل و جمعه حتی تعطیلات نوروزی هستم به علاوه نصف روز در کارخانه همراه بقیه پرسنل مشغول بکار هستم. میخواستم سوال کنم حق و حقوق من چطور محاسبه می‌شود. در ضمن 2 روز در ماه مرخصی دارم. با تشکر

پاسخ ها :

حق تعطیل کاری محاسبه حقوق نگهبان محاسبه حقوق کارگر حقوق کارگر