مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه جمعه کاری و تعطیل کاری برای افراد تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در کارگاه تولیدی

سلام وقت بخیر ببخشید بنده در سال 93 در یه شرکت کشت و صنعت بعنوان کارشناس بصورت پیمانکاری (پیمانی) استخدام شدم و اولا اصلا مدرک ما را اعمال نکردن دوما بصورت کارگری استخدام شدیم سوما کل روزهای ماه چه تعطیل چه جمعه سرکار رفتیم اما اصلا به ما نه تعطیل کاری و نه جمعه کاری و نه اضافه کاری دادن و تا اسفند سال 97 همیجوری کار کردیم و بعد آن هم مدرک و هم جمعه کاری و اضافه کاری را اعمال و پرداخت کردند اما بعد تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران که مثل قبل کل روزهای ماه چه جمعه و چه تعطیلی سر کار هستیم اما از این ماه ( دی 1401) نه جمعه کاری و نه تعطیل کاری میدن و میگن بهتون تعلق نمیگیره و اگر هم نیایین از اضافه کاریتون برای هر روز تعطیل و جمعه دو ساعت کسر میکنیم یعنی برای هر روز جمعه و تعطیل کاری میخوان فقط دو ساعت بر اضاغه کاری اضافه کنن و اگر هم نیاییم میخوان کسر کنن.
1.آیا میتوانند جمعه و تعطیل کاری سرکار بیارن و اینجوری برخورد کنند و حق مار را ندن؟
2. آیا میتونیم جمعه و تعطیل کاری و اضافه کاری که قبل از سال 97ندادن از طریق مراجع قضایی بگیریم؟ در ضمن از ما تعهد گرفتن که نباید حق و حقوق قبل سال 97را بگیرین.
3.آیا میتونن برای خودشون که قراردادی هستن جمعه و تعطیل کاری را اعمال کنن و برای ما نه؟
4. آیا اینها میتونن برای ما انگ کارمند رو بزنن و حق حقوق مارا که روزهای تعطیل و جمعه سرکار بیارن و برای افراد قراردادی بدن اما برای ما نه؟ در حالی که همه در یه جا و یه ساعت و یه روز باهم کار میکنیم و باهم میریم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد