مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت برای رنگ آمیزی ساختمان 12 واحدی

سلام. بنده به مدت 2سال مدیر ساختمان 12 واحدی هستم. طرح رنگ زدن ساختمان را مطرح کردم و همگی شفافی و بصورت تکی موافقت کردن. حال وقتی اعلام کردم واحدی مبلغ 150هزارتومان بابت رنگ و چندتا کار دیگر پرداخت کنید تا برج 10سال بعد که بشه واحدی 1500میلیون تومان که انجام بدیم سه واحد مخالفت کردن و میگویند که نه الان و نه مدیر بعدی ما هزینه نمیدیم. بالاخره ساختمان احتیاج به اجرا شدن این طرح داره و هرچی دیرتر انجام بشه گرونتر خواهد شد.
چطور میشه این سه واحد رو راضی کرد به پرداخت هزینه و ایا میشود کاری کرد که در جلسه که 9 واحد موافق هستن اجرا بشه و یا نشه؟
ممنون میشم راهنمایی و راهکارهای مناسب کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما ابتدا صورتجلسه برای رنگ آمیزی قسمت مشاعات ، تنظیم کنید تا به امضا مدیران و 2/3 مالکان موافق برسد سپس اقدام به رنگ آمیزی نمایید و در این صورت سایر مالکان هم مکلف به پرداخت هزینه های مشاعات می باشند