مشاوره حقوقی رایگان - رنگ امیزی پشت ساختمان

ما یک بلوک 20 واحده داریم. نمای ساختمان ما از سیمان شسته و اجر باکیفیت خوب کارشده. نمای بغل ساختمان به خیابان چهار بانده مشرف هست پنجره هم ندارد نمیدونم از کجا آمدن که این دیوارو رنگ کنند به عنوان زیبا سازی یک سری مخالفن یک سری موافق ایا بدون اجازه مخالفین انجام شدنی هست مخالفین چون میگن نمای ساختمان خراب می‌شود وبه بلوک‌های دیگه نمی خوره درضمن ما ده بلوک هستیم که راجع به بلوک خودمان نظر خواستم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ضرورت داشته باشد امکان الزام وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بدون اجازه همه مالکین مجاز نیستند مگر اینکه واقعا به نفع شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به شهرداری مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شهرداری محل مراجعه نمایید دیوار جز مشاعات است رضایت مالکین ملاک عمل است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زیباسازی با شهرداری می‌باشد و در صورتی که نمای ساختمان شما در دید عموم باشد اختیاری در این خصوص نخواهید داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر جز مشاعات باشدباید با موافقت همه مالکان ساختمان باسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی به اجازه مالکین رنگ آمیزی صورت گیرد و بدون اجازه نمیتوانند.