مشاوره حقوقی رایگان - شرط ضمن عقد

من از اتباع خارجی مقیم ایران هستم و عقدنامه در سفارت کشورم صادر شده. و شروط ضمن عقدی وجود ندارد. یعنی شرط اعتیاد نوشته نشده. و امضائی هم درباره اعتیاد زوج و حق طلاق به زوجه نوشته نشده. حال با اثبات اعتیاد زوج حق طلاق به زوج داده میشود یا نه؟ و حضانت پسر 7 ساله با عدم وجود شرایط ضمن عقد به زوج داده میشود یا نه؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اتباع بیگانه در امور مربوط به احوال شخصیه تابع قوانین کشور متبوع می باشند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید عقدنامه شما رو ببینم تا بتونم نظر بدم لطف کنید برام بفرستید