مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو مستثنیات دین برای مهریه

سلام. خودروی من به خاطر اجرا گذاشتن مهریه توقیف شده است. در حالی که تنها وسیله امرار معاش بنده می باشد و مدت هشت سال است که در شرکت ... مشغول به کار هستم و سالانه تمدید قرار داد میشویم. بنده با ارائه قرارداد سنوات گذشته و همچنین فیش حقوقی و نامه از شرکت مذکور اقدام کردم و اداره ثبت شهرستان دزفول بعد از دو ماه درخواست رفع توقیف بنده را رد کرده است و میگوید باید پلاک شما زرد (نارنجی) باشد و گر نه قانون جدید هست و رفع توقیف نمیشود. نوع برخورد کارکنان و رئیس اداره به نظر بنده مغرضانه و عمدی است. در صورت امکان لطفا راهنمایی بفرمایید. ضمنا بنده مستاجر و یک فرزند پسر دارم. با احترام.
از راهنمایی های دلسوزانه شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
چنانچه خودرو تنها وسیله امرار معاش باشد نظر غالب این است که ابزار کار کسبه و وسیله امرار معاش هست و مستثنیات محسوب میگردد