مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو مستثنیات دین

سلام، وقت بخیر. بنده از کل دنیا یک ماشین پراید مدل 83 دارم که وسیله امرار و معاش زندگی ام هست. مسافرکشی میکنم. در آژانس کار میکنم. کلا همین ماشین کل دارایی من هست. حالا خانم بنده حکم توقیف ماشینم رو گرفته. ازتون عاجزانه خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنید. قیمت ماشین هم کلا 13 میلیون بیشتر نمیشه. دائم همش خرابه. الان باید چکار کنم که بتونم رفع توقیف ماشینم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لایحه ای مبنی بر مستثنیات بودن وسیله نقلیه و اشاره به این مطلب که وسیله کار میباشد ارائه نمایید به همرا آن متن استشهادی نوشته و در محل آژانس از رئیس آژانس و همکاران بخواهید آن را امضا و شهادت بر کار کردن شما در آن مرکز بدهند