مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به فرزند

سلام. پدر من در زمان زنده بودن نصف خانه را به اسم خرید و فروش به من داده است که من در آن خانه درست کردم و پروانه ساخت گرفتم. مشغول به ساختن هستم ولی تفکیک نکردم. پدرم با رضایت خودش داده است و شاهد پای قولنامه خرید و فروش رو امضا کردند. در قولنامه نوشته مبلغ فی المجلس پرداخت شد ولی من پولی ندادم. یعنی پدرم نخواست از من پول بگیرد. وراث میگویند باید شاهد قسم بخورد که فی المجلس تو پول دادی و اگر ندادی میتونیم خونه رو از تو تحویل بگیریم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شهود شاهد معامله شما بوده اند نه ردوبدل شدن ثمن معامله اگر امضا و اثر انگشت پدر در مبایعه نامه موجود هست بنظر مشکلی نیست نام قرارداد ملاک نیست شاید نیت واقعی طرفین صلح بوده و مقصود واقعی در معاملات ملاک عمل هست.برای پاسخ دقیقتر نیاز به بررسی جزئیات هست.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه پدر شما به رایگان آنرا به شما واگذار کرده در واقع صلح بلاعوض کرده ضمنا چنانچه در خرید فروش پولی رد و بدل نشود معامله باطل نیست و فقط فروشنده طلبکار فرض میشود مگر اینکه به این علت حق فسخ داشته باشد و اعلام فسخ کند