مشاوره حقوقی رایگان - فوت حین خدمت سربازی

با سلام.
برادر بنده سال 68 با تیراندازی مستقیم سرباز خودی با تفنگ ژ3 در پاسگاه فوت کردند. رای کمیسیون فوت حین خدمت بوده است. تقریبا از هیچ حقوق و مزایایی برخوردار نشدند. آیا امکان شکایت برای بررسی دوباره پرونده جهت حکم شهادت وجود دارد؟ ضمنا به دلیل ناآگاهی خانواده متاسفانه قبل از برگزاری دادگاه رضایت بر آزادی متهم داده شده است.

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

علیه سربازی که مرتکب تیراندازی شده میتوانید مطالبه دیه بدهید