مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت معلم حق التدریس

با سلام.
بنده از سال 94 معلم حق التدریس آموزش پرورش هستم و در ضمن فرزند جانباز 35 نیز هستم.
آیا طبق ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی اصلاحات و الحاقات به آن، من شامل تبدیل وضعیت به رسمی بدون آزمون میشوم؟ ممنونم

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت معلم حق التدریس ماده 21 قانون جامع ایثارگران تبدیل وضعیت حق التدریسی آموزش و پرورش تبدیل وضعیت به رسمی فرزندان جانبازن تبدیل وضعیت