مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث

با سلام. خانومی هستم که طلاهایم رو فروختم و با پولی از کار خیاطی جمع کردم، یک منزل خریدم. شوهرم سکته قلبی داشت و بر اثر آن فوت کرد. البته تمامی مخارج خونه، مدرسه بچه ها و داروهای او را خودم میدادم و پدر او هیچی به من نداد. الان خونه ام را به ارث میخواهد. چگونه طلاها و پولی که دادم رو پس بگیرم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم دادخواست مطالبه با ضمیمه کردن گواهی انحصار وراثت و مدارکی که اثبات میکند ، آن هزینه ها را پرداخته اید به طرفیت ورثه مرحوم ،اقامه دعوی کنید و هزینه های پرداختی را از ماترک مرحوم مطالبه کنید.
موفق باشید

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

سلام سوال واضح نیست.منزل شما خریدید به نام متوفی ؟اگراینطپراست مه ارث تعلق میگیرد مگر ثابت کنید که پول منزل برای شما بوده ولی قانون ارث امری است وعملی برخلافش تقریبا غیرممکن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به اسم ان مرحوم ثبت شده یک ششم قیمت آن به پدرش می رسه