مشاوره حقوقی رایگان - زمین اراضی ملی

سلام‌ و عرض ادب.
زمینی به صورت قولنامه ای در حدود 20 سال پیش از یک روستایی خریدیم. حالا زمین پلاک‌ شهری گرفته است و دولت روی آن دست گذاشته تا از زمین را از ما بگیرد؟ نتایج جی‌ پی اس نشان داده که حدودا 40 سال پیش در چند قسمت زمین کشت و کار میشده است. آیا میتونیم زمین با این نتایح جی پی اس پس بگیریم؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

موضوع در کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری مطرح خواهد شد چنانچه رای به نفع شما صادر نشد می توانید در دادگاه صالح یعنی دادگاه محل ملک علیه اداره زمین شهری دادخواستی به خواسته ابطال رای کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری تقدیم و دادگاه در صورت صلاحدید و وجود سایر ادله احتمال دارد به نفع شما رای صادر کند