مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادر

سلام، خسته نباشید. در دعوای بین پدر و فرزندان که فرزندان برای مهریه مادر و دو دانگ ملک شکایت کردند که دو دانگ ملک از خودم بوده و به نام همسرم که فوت شده، زده بودم. بعد از فوت ایشان در سال 91 و 12 91 به نام خودم زدم و دفترخانه از من سوال نپرسید که همسرم زنده هست یا نه و شناسنامه هم اون موقع فوتی نمیخورد. من حاضرم دو دانگ را بدهم و مهریه هم بدهم.
اول این که فرزندان صلح نمی کنند و مصر این دادگاه هستند.
آیا زمانی که من میخواهم مال بدهم میتوانند حکم جزایی بگیرند؟ نه به کسی فروختم و قبلا شش دانگ را به نامشون زده بودم چون میخواستن من رو بیرون بندازند دوباره برگرداندم. آیا میتوانند حکم جزایی بگیرند؟ راه کار چیست؟