مشاوره حقوقی رایگان - درمورد اعتراض به حکم شورای حل اختلاف در نفقه

سلام، دادگاه نفقه تشکیل شده بود و من نتوانستم بروم حکم برعلیه من که شوهر خانمم هستم داده شد، به مدت 20روز به من فرصت داده‌اند که اعتراض بزنم حکم در شورای تهران صادر شده ولی من الان شیراز زندگی می کنم، می‌توانم از شیراز اعتراض بزنم، آیا از دفتر خدمات قضایی شیراز میتوانم اعسار به حکم نفقه بزنم، آیا بعد از دادگاه تجدیدنظر دادخواست اعسار بزنم باسیل از آن. باتشکر

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.در تهران دعاوی شورای حل اختلاف از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت میشود اگر در شیراز هم دعاوی شورا توسط دفاتر خدمات قضایی ثبت میشود مانعی ندارد در غیر اینصورت باید دادخواست تجدیدنظر تحویل شعبه گردد.
اگر قصد اعتراض دارید تا دریافت رای تجدیدنظر برای دادخواست اعسار صبر کنید،بعد از صدور و ابلاغ اجراییه می توانید دادخواست اعسار خود را ثبت کنید.