مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام. من چند سال پیش تمام حسابام مسدود شده بخاطر شرکتی که پدرم داشته و من هم از اعضای اصلی شرکت بودم چون وام گرفته بوده پرداخت نشده حساب تمام اعضای شرکت مسدود شده. الان میخوام وام ازدواج بگیرم استعلام گرفتن چک برگشتی از حساب مشترکی که توی شرکت داشتم دارم و حساب مسدود هست میخوام ببینم چون حسابم مسدود هست میتونم چک برگشتی رو رفع اثر کنم و آیا با حساب مسدود امکان رفع اثر چک وجود داره اگه امکانش هست راهش چیه؟ و اگر وام ازدواج بگیرم ممکنه که توی حسابم بلوکه بشه و نتونم برداشت کنم؟ یعنی به شخصی که حساب مسدود داره وام ازدواج میدن یا نه؟؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

چنانچه شما در شرکت از اعضای اصلی بوده اید و صاحب امضا بوده‌اید قطعا مسئول پرداخت چک هستید و تا زمانی که مبلغ مندرج در چک کارسازی نشود بانک از ارائه هرگونه خدماتی معذور است