مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام. دو بار به جرم استعمال مواد مخدر دستگیر شدم. قبل از سال 92 و بعد از آن خدا رو شکر پاک زندگی میکنم. در دو بار هم یکی دو روز زندان موندم و جریمه دویست هزار تومن شدم. الان بیش از 7 سال میگذرد . در صورت اخذ سوء پیشینه، چه چیزی برای من نوشته میشود؟ فاقد سوء پیشینه یا سابقه دار؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

با توجه به گذشت هشت سال از تاریخ وقوع جرم در صورتی که جرم دیگری مرتکب نشده باشید فاقد سوءپیشینه هستید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فاقد سوپیشینه
برای اطلاعات بیشتر و مفصل و دقیقتر میتونید با شماره تلفن دفتر تماس بگیرید و با پرداخت هزینه مشاوره برای وقت مشاوره هماهنگ کنید