مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام 14 سال پیش به جرم استعمال مواد مخدر ترک محکوم به 25 ضربه شلاق تعزیری 150 هزار تومان جریمه نقدی محکوم شده ام آیا راهی است که سابقه خودم را پاک کنم کجا برم چکار کنم منمون میشوم راهنمایی کنید اتباع خارجی

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

اگر سابقه مذکور در گواهی سو پیشینه ، نشان داده می شود ،تشریف ببرید اجرای احکام دادگاه صادر کننده رای ،نامه میدن پاک میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما دارای سابقه کیفری موثر میباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و در صورت استعلام اعلام نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما در سوء پیشینه نشان داده نمی‌شود اما در سوابق شما وجود دارد و قابل پاک کردن نیز نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر شما دارای سوءپیشینه کیفری نمی‌باشید اما در سجل کیفری شما ثبت می‌شود و قابل پاک شدن نیز نمی‌باشد.
توجه داشته باشید در صورت استعلام از سوی ارگان‌های گوناگون جهت امری مانند استخدام، جرم گذشته شما به نمایش گذاشته نخواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اکنون سوپیشینه موثر ندارید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دارای سوء پیشینه نمی‌باشید اما در سجل کیفری شما باقی خواهد ماند.