مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت نامه

با سلام.
خانه ی پدری که به سه فرزند ذکورش ارث رسید و قرار شد که از ویلایی به مجتمع آپارتمانی تبدیل شود، جهت انجام کارهای اداری و ساخت و ساز به برادر بزرگترمان وکالت دادیم ولی متاسفانه ایشان از این حرکت ما سوء استفاده کردند و همه چیز را به نام خودشان به ثبت رساندند و در حال حاضر با دادن طلاق صوری همسرشان همه چیز را در اختیار وی گذاشتند. الان من و مادر پیرم و برادر دیگر من باید چی کار کنیم؟ آیا راهکاری دارد؟ عاجزانه خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..بله امکانش هست ...درفضای مجازی امکان راهنمایی شما نیست با همکاران بنده تماس بگیرید