مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره وکالت نامه

با سلام و خسته نباشید.
خواهرم وکالت مادرم را بر عهده گرفته تا بتواند کارهای اداری و مالی و ... مادرم را انجام بدهد چون مادر من بیمار بوده و خانه نشین می باشد. حال از این وکالت نامه سوء استفاده می کند و کارتهای بانکی و مدارک مادرم را پس نمی دهد. سوالم این است اول از کجا می توانیم بفهمیم از کدام دفتر این کار را انجام داده و ثانیا چگونه آن را باطل کنیم. نوع وکالت نامه را هم نمی دانیم چیست.
با تشکر

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام میبایست دادخواست ابطال وکالتنامه به علت عدم رعایت غبطه و مصلحت موکل طرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابطال وکالتنامه صرفا توسط مادرتان میتواند صورت پذیرد نه شما
تا وجود حضور مادرتان ودر قید حیات بودن ایشان کاری نمیتوانید بکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید دادخواست ابطال وکالت نامه به علت عدم رعایت مصلحت موکل مطرح نمایید ،ضمن اینکه شما تعیین ننمودید مادرتون درقیدحیات هستند یا نه؟جهت مشاوره دقیقتر پیشنهاد میگردد از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما نمی توانید اقدام نمایید و فقط خود مادرتان باید درخواست عزل وکیل و ابطال وکالت نامه را بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر شما می تواند از طریق دادگاه اقدام کند