مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام 3هفته پیش با یک دوچرخه سوار تصادف کردم که 12ساله بود اون لحظه گفتن حالشون خوبه اما پدرش از من به دلیل فرار از تصادف شکایت کرده من سریعا کلانتری رفته پیگیر موضوع شدم با کروکی فرضی دادگستری بیمه رفته تشکیل پرونده دادم و یک کوپن کندن ضمنا مجروح چند کبودی و 2حارصه داشته الان ماشین من با وثیقه آزاد هست و میخواستم بدونم حکم قاضی به چه صورت برای من هست درصورت پرداخت خسارت از بیمه من به جز جزای نقدی که قاضی تعیین میکند مشکل دیگری هم خواهم داشت خواهش میکنم به من جواب قطعی بدهید. باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. با دلیل(اون لحظه گفتن حالشون خوبه)شما تبرئه می شوید.یاالله