مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تمکین

سلام بنده زوجه هستم دوران عقدیم تمکین خاص شده در جلسه دادگاه شوهرم میاد الکی میگه زنمو دوست دارم قاضی هم پرونده جهت صلح سازش فرستادن شورا.. شورا دو جلسه رسیدگی گذاشتن ابلاغ قانونی و حتی تماس گرفتن جواب ندادن و جلسه نیومدن... صورت جلسه نوشتن بردم دفتر قاضی ... قاضی رای صادر می‌کنه یا دوباره جلسه میزارن چیکار کنم نفقم قطع نشه محکوم به تمکین نشم. اینکه شوهرم نیومد جلسه شورا به نفع من میشه یا هیچ تاثیری نداره؟؟باتشکر

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام قطعا رای صادر خواهد شد و تا زمانی که از نظر جانی در خطر نباشید باید تمکین کنید و گرنه به شما نفقه تعلق نمی گیرد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

حکم دادگاه صادرخواهدشد تمکین شرط پرداخت نفقه است

پرسشگر :

آخه جلسه نصف نیمه بوده و فرستادن شوراقاضی اطلاعاتی نداره مدارک کامل نیس شوهرم شورانیومد صورت جلسه شوراهم نوشتن زوجه اومده زوج نیومده پاسخگوی تماسهاهم نبوده ... قاضی باکدوم مدارک اطلاعات رای صادرمیکنه؟؟منومحکوم میکنه؟؟؟درعقدم نباید منزل و اثاثیه بگیره کارشناس بازدیدکنه؟؟چطوررای به تمکین من میدن،؟؟؟اگه رای صادر می‌کنند مدارک ببرم توپرونده بذارم
ممنون

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتیکه تمکین خاص کردید دیگر حق حبس ندارید وباید به منزل شوهربرویدوازوی تمکین کنید مگراینکه عذرموجه داشته باشید ترک منزل شوهر دلالت برعدم تمکین زن دارد دراین حالت زن ناشزه محسوب شده وازنفقه محروم میشود برای جلوگیری از رای محکومیت به تمکین به منزل شوهربروید وادعاکنیدکه باشوهردرحال زندگی هستید شاهدهم معرفی کنید

عبدالرضا جان بزرگی

عبدالرضا جان بزرگی :

استان :

با سلام اگر مصر هستيد كه نفقه به شما تعلق بگيرد حتماً بايد تمكين نماييد مگر اثبات نماييد كه ضررجانى متوجه شما مى شود و مصداق ان حضور در منزل مشترك است در ضمن در صورت عدم حضور همسرتان راى در شورا صادر خواهد شد