مشاوره حقوقی رایگان - آگاهی از حقوق همسر و فرزندان

سلام و وقت بخیر
خانم 38ساله، شاغل و داری دو فرزند 4 و 7ساله میباشم. 4 سال پیش متوجه شدم همسرم به مدت 3سال ( از ابتدی زندگی مشترک ) خیانت کرده، در آن زمان بدلیل بارداری، قول داد جبران کند. یکسال است که بسیار پرخاشگر و عصبی شده و اخیرا هم کتک کاری و شکستن وسایل منزل که تماما جهیزیه بنده می باشند رو به رفتارهای ناشایستش اضافه کرده. مشاوره خانواده هم رفتیم اثری نداشته. تصمیم به طلاق ندارم.
از شما بزرگواران خواهشمندم بنده را در جهت آگاهی از حقوق خود و فرزندانم و دفاع از انها ، راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم

پاسخ ها :

حقوق زوجه در زندگی مشترک حقوق فرزند نسبت به پدر حقوق زوجه