مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق ورودی مجتمع مسکونی

سلام
قبلا درباره موضوع سوال کرده بودم و پاسخ داده بودید غیر قانونی است .
با توجه به این که هیئت مدیره تهدید کرده آب و گاز ( که کنتورشان بین واحدها مشترک است) قطع خواهد کرد باید به کجا شکایت کنم ؟
ضمنا متن سوال من این بود .
( در شهر یزد هنگام ورود به مجتمع مسکونی که واحدی اجاره کرده ای باید حق ورودی پرداخت کنی .
در سال 98 مبلغ 100هزارتومان از من گرفتم . به علت کوچک بودن آپارتمان پس از پایان قرارداد شهریور 99 ، واحد دیگری در همان مجتمع اجاره کردم .
حالا مدیر مجتمع می گوید باید دوباره حق ورودی ( 300 هزار تومان ) پرداخت کنی .
این مبلغ 3 برابر پارسال است .}
از این که پاسخ خواهید داد بسیار سپاسگذارم .

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت ممانعت از حق میتونید در دادگاه ازشون شکایت کنید