مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

باسلام. بنده پسری 16 ساله هستم که در خوانواده ای که مشکلات عصبی دارند زندگی میکنم برادر( بیماری عصبی شدید،صرع،تشنج) و پدر هم بیماری عصبی دارند و مادرم هم افسردگی و همیشه در خانه دعوا و جنگ هست و کمبود محبت و تبعیض بشدت زیاد و اجازه خارج شدن از خانه و آزاد بودنو ندارم و فقط منو تو یک اتاق زندانی کردن میخاستم بدونم میتونم از پدر مادر به دلیل مشکلات عصبی و دلایل بالا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بیماری جرم محسوب نمیشود
دوم اینکه اگر ازار واذیت می کنند یا ضرب وشتم وتوهین میکنند می توانید شکایت کنید ولی باید اثبات هم بکنید والا شکایتتان به جایی نمیرسد ودشمنی بین شماوخانواده تان بیشتر شود