مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

سلام من 18 سالمه ولی خانوادم اجازه نمیدن پامو از در خونه بزارم بیرون همش اذیتم میکنن مدام منو جلوی همه تحقیر میکنن حتی بعضی وقتا کتکم میزنن میخواستم ببینم میتونم مستقل شم و از خانوادم شکایت کنم یا ن ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود هرچند توصیه نمی‌شود
لکن آری امکان مستقل شدن وجود دارد

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
اختیار اداره امور و اموال و تصمیم گیری در مورد محل و نحوه زندگی و شغل در مورد یک انسان بالغ و رشید (پسر و دختر بعد از 18 سالگی) با خود اونهاست جز در مسئله ازدواج دختر و همچنین در خصوص آزار، اذیت و تحقیر میتونید با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و از اونجا پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بالای 18 سال اختیار امور مالی و غیر مالی � خود شخص می‌باشد مگر مورد توهین و ضرب و جرح قرار می‌گیرید �‌توانید با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و سپس شکایت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ميتوانيد مستقل شويد
اما قبل از آن حتما مشاوره خانواده بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زندگی مستقل برای جوان 18 سال سخت و حتی غیر ممکن است
بخصوص اگر دختر باشید به هیچ عنوان امکان زندگی مستقل برای شما وجود ندارد.
مگر اینکه دانشگاه دولتی قبول شوید و بخواهید در خوابگاه بمانید.
به هر حال بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید و می توانید به مشاور خانواده مراجعه کنید و یا اینکه با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شخصی به سن 18 سال برسد رشید محسوب می‌شود و می‌تواند مستقلاً برای خود زندگی بنماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیرید با تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
در خصوص توهین و یا ضرب و جرح قابل پیگیری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت استقلال مالی میتوانید زندگی مجزا انتخاب کنید و به عنوان ضرب وجرح و توهین امکان شکایت وجود دارد و از اورژانس اجتماعی هم میتوانید کمک بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با رسیدن به سن رشد یعنی 18 سال تمام می توانید مستقل زندگی کنید اما بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی123 تماس بگیرید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

پس از رسیدن به سن بلوغ تصمیم ادامه زندگی و نحوه و محل گذران آن به خود فرد بستگی دارد و میتواند هر تصمیمی که بخواهد اتخاذ کند

یک وکیل

مطمعنا حانواده بد فرزند خود را نمی خواهد پیشنهاد میشود سعی کننید روابط حود را با حانواده گرامی نرمیم ودوستانه کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگر به سن 18 سال رسیده باشید میتوانید مستقل شوید و در مورد ضرب و‌جرح نیز اگر بسیار بسیار اذیت کننده است میتوانید با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.