مشاوره حقوقی رایگان - هبه معوض

سلام آیا میتونم منزل خودم در قبال شیری که مادرم بهم داده بهش ببخشم. یعنی خونم ببخشم به مادرم به عوض شیری که بهم داده.. اگه زنم مهریشو اجرا بزاره آیا این معامله بین من و مادرم باطل میشه و میتونن خونه بابت مهریه توقیف کنه.؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، معوض، باید مالی باشد، شیر دادن، مال محسوب نمی گردد، البته، بدون معوض هم می توانید ببخشید،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما می توانید مال خود را به هر شخصی که بخواهید هبه نمایید
و در جلسه دادگاه متهب ( مادر شما ) باید ورود نماید و ادعای مالکیت نسبت به خانه نماید
در ضمن شما اگر یک منزل داشته باشید چون یک منزل جز مستثنیات دین است قابل اخذ توسط زوجه بابت مهریه نمی باشد