مشاوره حقوقی رایگان - تعیین شعبه دادگاه تجدید نظر

با سلام و ضمن تبریک سال نو.
بنده 23 اسفند به رای صادر شده اعتراض کردم و چند روز بعد یک پیامی برای من اومد که پرونده ارجاع و ثبت شد اما برای دادگاه تجدید نظر هنوز تعیین شعبه نکردند.
این روال چطوری هست؟ اگر تعیین شعبه بشود برای من پیام می آید؟

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام
عموما ارسال پرونده از واحد ارجاع به شعبه مربوطه تجدیدنظر طولانی مدت خواهد بود و پس از ارجاع شما از طریق پیامکی که میاید از شماره شعبه ارجاع شده مطلع میگردید