مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از برادر

سلام. بعد از فوت پدرم برادرم که تنها نسخه وصیت نامه را در دست داشت آن را ناپدید کرد. بر طبق آن وصیت نامه همه املاک باید به صورت مساوی بین دو برادر و خواهر (من) و مادرم تقسیم شود. حالا برادرم نه تنها تمام پول های بانکی پدرم را برای خودش برداشته است بلکه پول های بازنشستگی پدرم را هم که متعلق به مادرم ( که با من در خارج زندگی میکند) میشود هم بالا کشیده است. در ضمن فهمیدم که او یک چک را جعل کرده که پول پدر را برداشت کند که متاسفانه موفق شده است. اخیرا هم به من که در خارج هستم اطلاع داده که اموال را 2 به یک برای من و 1/8 برای مادرم میخواهد تقسیم کند. چون مشتری برای املاک آمده است. من قبول به امضا نکردم و به او گفتم تو به وصیت پدرم احترام نگذاشتی. اولا من چگونه میتوانم حقم را از این حقه باز بگیرم و با امضا نکردن و رضایت ندادن من او چگونه میتواند کار را پیش ببرد و چه می شود؟
دوماً، من چگونه در خارج میتوانم وصیت نامه مادرم را که میخواهد به خاطر نگهداری از او اموالش را به من بدهد را بنویسم و در ایران ثبت کنم؟ آیا باز برادرم میتواند بر علیه وصیت نامه مادرم اعتراض کند و آن را هم دو به یک کند؟ لطفا راهنمایی ام کنید از هر راهی که بتوانم حقم را از این دزد و ناحق بگیرم.
متشکرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
وقتتون بخیر
این مسئله نیاز به گفتگو و تشریح دارد.
در صورت تنایل با این شماره جهت راهنمایی کامل تماس بگیرید