مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید.
در آزادراه سر عوارضی یک دور برگردان زدند اما بدون علائم دور زدن ممنوع. بعد از خروج عوارضی سه تا سرعت گیر کف آزادراه زدند.
من در آن جا دور زدم که منجر به تصادف شد از لاین 2 که به سمت دور برگردان رفتم. یک تیگو 5 با دو درب ماشین من برخورد کرد و یک ال 90 هم ( با سرعت زیاد ) به پشت تیگو زد و با ماشین من هیچ برخوردی نداشت. الان در کروکی من رو نسبت به هر دو ماشین مقصر صد در صد اعلام کردند.
آیا واقعا نسبت به ال 90 مقصر هستم یا نه؟ ( عدم رعایت فاصله جلو )
آیا راهداری نسبت به عدم نصب تابلو مقصر هست ؟

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

با سلام از قاضی پرونده خود تقاضای ارجاع امر به هیات 3 نفره کارشناسان را بخواهید و با ارائه مدارک وادله به کارشناسان عدم تقصیر خودتان را برایشان
توضیح دهید هیات مذکور بر اساس تحقیقات لازمه واقدامات که انجام میدهد نظریه خودش را به قاضی اعلام میکند.