مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام، خسته نباشید. من در تصادف شکستگی زانو داشتم که پزشک قانونی برای من پنج ماه استراحت داده است. میخواستم ببینم دیه استراحت و شکستگی زانو من چقدر میشود؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
میزان دیه ربطی به مدت استراحت ندارد و چون محل شکستگی زانو هست الزاما پزشکی قانونی میزان دیه آن را مشخص می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
استراحت دیه ندارد.
دیه شکستگی براساس گزارش پزشکی قانونی مشخص می شود و در واحد اجرای احکام به نرخ روز محاسبه می شود.