مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخذ رشوه

با سلام. بنده حدود یک سال و نیم پیش توسط حراست محل کار به دلیل اتهام اخذ رشوه احضار شدم و تنها مدرک آن ها پرینت حساب شخص سومی بود که در تاریخ های مختلف به حساب اینجانب واریزهایی داشته است و بدون هیچ مدرک دیگری که ثابت کند این دریافتی ها مربوط به کدام یک از پرونده ها می باشد نسبت به جابجایی بنده اقدام نموده و اجازه دریافت هیچ سمت حساسی را ندارم.
حال با توجه به این که این پرینت حساب بدون دستور قاضی بوده و هرگز پرونده ای که در آن تخلف صورت گرفته باشد، پیدا نشده است. آیا میتوانم از کارمندان حراست شکایت کنم و از آبروی ریخته شده خود دفاع کنم و از طریق وکیل نسبت به طرح شکایت در دادسرای کارکنان دولت استفاده کنم؟

پاسخ ها :

اتهام اخذ رشوه رفع اتهام اخذ رشوه رشوه