مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بازنشستگی پدر توسط دختر بیوه

سلام. بنده شوهرم فوت کرد و بیمه تامین اجتماعی به مدت 25 سال سابقه بیمه داشت که حقوق بانشستگی 25 روز میگرفت.
حال که شوهرم فوت کرده است آیا من میتوانم به جای استفاده از حقوق شوهر متوفی از حقوق بازنشستگی پدرم که او هم 10 سال پیش فوت کرده، استفاده کنم؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورت دریافت حقوق به عنوان مستمر بگیر از تامین اجتماعی حق در یافت حقوق بازنشستگی پدر را ندارید

سيده زهرا  حافظي نژاد منشادي

سيده زهرا حافظي نژاد منشادي :

سلام.شرط استفاده دختر از مستمری پدر تجرد و عدم اشتغال است