مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام و عرض ادب
در یک مجتمع 11 واحدی زندگی میکنم که خانواده هستند. به تازگی مستاجر جدید (پسری مجرد) آمده که اولا تقریبا هر شب مهمانی دارد (دختر و پسر مختلط حدود 4 نفر) ثانیا تا دیر وقت (ساعت 2 یا 3 نصف شب) با صدای موسیقی بلند و فریاد و خندیدن باعث سلب آسایش ساکنین میشوند. مدیر مجتمع تذکر داده اما توجه نمیکنه...لطفا راه حل بفرمائید.ممنون

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

باسلام در صورت تکرار مورد میتوانید از پلیس 110 بخواهید درمحل حاضر شوند ومراتب را صورتجلسه وشکایت مزاحمت در دادسرا از طریق دفتر خدمات الکترونیک مطرح وثبت کنید.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

تحت عنوان مزاحمت یا در صورتی که یقین بر ارتکاب جرائم منافی عفت دارید تحت عنوان دایر کردن مرکز فساد شاکی شوید