مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و عرض ادب
بنده ماشینم بخاطر بدهی صاحب پلاک توقیف کردن و من با مدارکی که مبنی به خرید ماشین داشتم با اعتراض ثالت از دادگاه محترم رای رفع توقیف خودرو گرفتم ماشینم تقریبا 5ماه تو پارکینگ خوابیده
ایا من میتونم شکایت کنم از اون کسی که ماشینم توقیف کرده و کلیه خسارت وارده رو بگیرم؟؟
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما اگرقصدشکایت دارید از توقیف کننده و کسی که پلاک بنامش بوده هردونفرشکایت کنید باید بتوانیدرابطه سببیت رااثبات کنید یعنی اثبات کنید که بعلت وسبب رفتاریکی ازانها به شماخسارت واردشده است