مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

من از سایپا ماشین خریداری کردم یدونه از قسطاش مونده بود.وجریمه هم خورده.جمعا24میلیون شده.میخواستم بگم ماشین توقیف شده،آیا الان جریمه هاش تخفیف میخوره یانه؟الان که توقیف شده جای بخشش و تخفیف هستش یانه بایدتسویه کامل بشه؟؟ ممنونم ازلطفتون

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، جریمه های اعمال شده علیه شما قابل تخفیف نیست و تا جریمه کامل پرداخت نشود امکان صدور مفاصا حساب وجود ندارد برای اینکه خسارت تأخیر بیشتری مشمول نشوید سریعا تسویه حساب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به قرارداد فی مابین دارد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بستگی به قرارداد شما و شرکت خودرو ساز دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر شامل تخفیف نمی شود و باید تماما بدهی را تسویه کنید تا مشمول خسارت تاخیر تادیه نگردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از پلیس به اضافه ده و یا دفاتر پیشخوان دولت استعلام بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از شرکت مربوطه پیگیری کنید معمولا تا سقفی شامل تخفیف میشه