مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با درود و مهر
و شادباش سال نو خورشیدی
من مالک یک دستگاه آپارتمان با سند تک برگ هستم که پارکینگ متعلق به آن اختصاصی است.
از روزی که ساکن مجتمع شدم. پدرم گفت: مدیر پیشین با یکی از ساکنین هماهنگ کرده خودشان به ما هم مربوط نیست . حالا که تو خودرو نداری اون خودروش بزاره....خلاصه کنم.....این مساله بهم برخورد به عنوان مالک تا اینکه برای حلش هم اون شخص جواب کردم. هم در این شش ماه با شخصی که خودم لفظی باهاش هماهنگ شدم...در ازای پول شارژ مجتمع ماشینش بزار.
تا اینکه این شخص هم جواب کردم....تا اینکه دیشب از بیرون اتفاقی اومدم...دیدم یکی از ساکنین که مستاجر اومده ماشینش در پارکینگ من گذاشته ....بی رضایت و ‌اجازه ی من و مدعی چون 12 سال ساکن مجتمع معین شده جای پارکش اونجاست !!!!!!دیشب هم در حیاط حرف بالا گرفت مدیر پیشین مثلا آمده مرا قانع کن میگه بزار همین شخص بزار ...از شما وکلای گرامی خواهشمندم راهنمایی بفرمائید بر چه اساسی این تعیین رخ داده و آیا این کار بدون رضایت و‌ اجازه ی من قانونی است؟و اگر غیر قانونی است چگونه پیگیر بشم؟
سپاس

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
پارکینگ اختصاصی هر واحد آپارتمانی معمولا در سند واحد آپارتمانی ذکر شده است .
موفق باشید