مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ توسط همسایه

سلام، یکی از همسایه های ما به مدت 3 هفتس ماشینش رو جای پارک ما تو پارکینگ گذاشته و خبری ازش نیست،
پارکینگ سند داره و مالکیتش دست ماست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید فیلم و عکس و مستندسازی کنید یا با 110 تماس بگیرید و سپس شکایت تصرف عدوانی علیه شخص مذکور در مراجع قضایی مطرح گردد

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام تماس گرفته شود باهاش و به خاطر حسن همجواری مسالمت‌آمیز حل شود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

فیلم و عکس تهیه کنید.
با 110 تماس بگیرید و گزارش بگیرید.
در نهایت شکایت کنید.
البته اگر با نامبرده مشکلی ندارید صبر کنید و تذکر دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
افاقه نکرد دادخواست داده یا شکایت کیفری مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درصورتیکه حاضربه برداشتن خود رو نمی باشد می توانید علیه ایشان شکایت کنید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

سلام. به پلیس 110 اطلاع دهید تا گزارش نوشته شود و عکس تهیه شده و بعد از آن همراه ادله بعنوان تصرف عدوانی شکایت مطرح بکنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تماس بگیرید و دوستانه حل نمایید در صورت عدم توفیق شکایت رفع تصرف عدوانی طرح نمایید