مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث مادر فوت شده

سلام، آیا درخواست سهم ارث مادرم که قبل از پدرم فوت کرده اند از ماترک پدرم که اخیرا فوت شده اند و همسر دوم ایشان زنده هستند، به جایی میرسد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه ملاک ومناط اعتبار است طبق قاعده ارث وراث حین الفوت میتوانند ادعای ارث نمایند وبا توجه به اینکه مادر شما قبل از پدرتان فوت نموده لذا از اموال پدرتان ارثی به مادر شما نخواهد رسید ولیکن میتوانید نسبت به مطالبه مهریه به طرفیت سایر وراث وتوقیف اموال پدرتان اقدام نمایید