مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل نقشه به اداره گاز توسط پیمانکار گاز

آپارتمانی را از پیمانکار بصورت پیش فروش خریداری کرده ام در اواخر ساخت پیمانکار، متواری شد وقتی من آپارتمان را با حکم دادگاه تحویل گرفتم لوله کشی گاز انجام شده بود ولی انشعاب گاز خریداری نشده بود خودم جهت خرید انشعاب اقدام کردم ولی لوله کش گاز به بهانه بدهی داشتن پیمانکار از تحویل نقشه و مجوز نصب انشعاب به اداره گاز خوداری میکند...
نظر به اینکه من قراردادی با لوله کش گاز ندارم و لوله کش گاز هم هیچ دلیلی مبنی بر بدهی داشتن پیمانکار به او ندارد و صرفاً ادعا میکند...
اتحادیه صنفی هم چون قراردادی ما بین ما وجود ندارد حکمی صادر نمیکند...
اولاً چگونه میتوانم و تحت چه عنوانی در مراجع دادگستری شکایت کنم؟
ثانیاً آیا در شکایت علاوه بر لوله کش گاز باید پیمانکار را هم خطاب قرار دهم یا نه؟
ثالثاً آیا شکایت در صلاحیت شورای حل اختلاف خواهد بود؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صلاحیت دادگاه هست الزام به اعطای مجوز و بهتر هست که خطاب قرار بدهید