مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به باج گرفتن و سوءاستفاده از عکس شناسنامه

سلام، من تقریباً چند هفته پیش برای فروش اکانت بازی عکس شناسنامم رو در تلگرام به یک نفر دادم، ولی معاملمون نشد و گفت و گو حذف شد. ولی بعد چند هفته یک نفر با یک آیدی دیگه به من پیام داد و گفت یا یک اکانت بازی به من میدین یا با عکس شناسنامت کلاهبرداری میکنم. ولی بعدش حرفش رو عوض کرد و گفت عکس شناسنامت رو پخش میکنم.
ولی من بهش باج ندادم
آیا واقعاً میتواند از شناسنامه من سوء استفاده کند؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از عکس شناسنامه اخاذی