مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و شکنجه در کمپ اجباری

باعرض سلام و وقت بخیر من یه مشکلی دارم و نیاز به به راهنمایی دارم من دوسال پیش توسط همسرم بطور کاملا اجباری یعنی با ورود به منزل عوامل کمپ با هماهنگی همسرم به کمپ اجباری منتقل شدم و در بدترین شرایط ممکن یکسال آنجا زندانی بودم که مورد سواستفاده مالی و یه جورایی اخاذی قرار گرفتم مثلا عنوان کردن همسرم که همینجا حق طلاق را بده... و در آنجا بنا به اتفاقاتی که قابل شرحه مورد ضرب و شتم شدید از ناحیه دنده ها ،بینی،چشم،گوش،بیضه و گاز گرفتگی سگهای وحشی در چند مورد،ناحیه کف پا فلک با لوله آب که از همه این نواحی تا الان که دوسالی هست میگذرد رنج میبرم میخواستم بدونم با این مسایلی که برایم پیش آمده چطور میتونم شکایت کنم و اصولا از چه کسانی باید شکایت کنم.ممنون میشم اگر مرار اهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

جرم محرزاست دلایل میخواهدتوضیات کامل نیست وقت حضوری بامدارک وتوضیحات بگیریدتادیرنشده.ظریفی09121022422تهران