مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمپ ترک اعتیاد

سلام برادر من که ماده 16بود داخل کمپ ترک اعتیاد بود همسرش یه روز میاد دنبالش باماشین برادرم می‌بره محضر ازش وکالت تام وحق طلاق میگیره .برادرم من که الان آمد بیرون همسرش حتی داخل خونه خودش راش نمیده.برادرم دیروز تعداد زیادی قرض خورد به قصد خود کشی .شرایط روحی خیلی بدی داره.من میخواستم بدونم تو شرایط درست که مسولین کمپ اجازه خارج شدن از کمپ بدن درضمن برادرم ماده 16بود.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل وفصل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق کمپ درخواست دهید
نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال وکالت‌نامه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمامی سوالات شما قابل بررسی می باشد و پاسخ طولانی را می طلبد و پیشنهاد می شود از خدمات مشاوره ای سایت اقدام نمایید