مشاوره حقوقی رایگان - ناشزه

پدر من تقریبا سه سال است که دچار پارانویید حاد شده و برای مادرم چند بار اعمال خشونت به قصد آسیب رساندن مانند چاقو زیر گلو و کتک زدن و همچنین پیغام های تهدید امیز همچون تهدید به اسید پاشی و قتل کرده.با اینه سه ماهه تحت درمان است و جدا زندگی می کنه باز هم مزاحت ایجاد میکنه.ایا عدم تمکین مادرم به این فرد ناشزه محسوب میشه؟و اینکه برای اقدام طلاق چه اقداماتی باید صورت بگیره تا بتونه مهریه اش رو بگیره

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

باید اثبات نماید از نظر جانی در خطر میباشد و‌امکان تمکین وجود ندارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زنی که بعلت عذرهای موجه مانندترس جانی مالی شرافتی ازشوهرتمکین نکند ناشزه نمی باشد وحتی میتواند درخواست مسکن جداگانه نیز ازدادگاه کند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در صورت اثبات موارد فوق واینکه حضورش در منزل با پدر شما خوف جانی دارد الزامی به تمکین نيست