مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک پرسنل شاغل در شرکت خصوصی

بنده بیش از 13 سال با شرکت خصوصی همکاری دارم. از مدرک مهندسی من در حال حاضر به هر شکل و بدون رضایت استفاده میکنند. ضمنا میگویند شما تا زمانی که در این شرکت مشغول هستید مدرک تحصیلی شما در اختیار ما هست (بر اساس قانون!!!).مگر اینکه بخواهید از این شرکت بروید و در آن صورت مدرکتان را آزاد میکنیم. آیا همچین قانونی واقعا هست؟

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
این امر ممکن است ناشی از قرارداد شما با شرکت و اختیاری که به ایشان داده اید باشد ، به طور کلی و مطلق این کار مبتنی بر قانون نیست.