مشاوره حقوقی رایگان - جلب محکوم علیه

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای کاردان و خداشناس ایرانی.
من یه نفرو محکوم به پرداخت 30میلیون کردم.اعسار داد اعسارشم رد شد. تویه ابلاغیه ای که در اون اعسار رد شده بود نوشته بود تا 20روز قابل تجدید نظرخواهی است. سوالم اینه که آیا الان میتونم جلبش کنم. یا باید واستم تا اون 20روز تموم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت بخير
سپاس
تا قبل از پايان مهلت مزبور امكان اخذ جلب ايشان را نداريد

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.اگه دادخواست اعسارشو در مهلت سی روز از تاریخ ابلاغ اجراییه یا خارج از مهلت سی روز با تودیع وثیقه مطرح کرده باشد باید تا صدور حکم قطعی (عدم اعتراض به رای بدوی و گذشت بیست روز یا اعتراض به رای بدوی و صدور رای از دادگاه تجدیدنظر) منتظر بمانید، در غیر اینصورت می توانید جلب بگیرید