مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

باسلام من حدود 7ماه پیش توسط پسر عموی خودم و چندنفر از دوستهاش دریک مسیر کم تردد به زور سوار ماشین خودشان کردن و با اعمال خشونت و تهدید با سلاح سرد مرا مجبور به امضا 200میلیون سفته بانکی و 5برگه سفید امضا کردن ناگفته نماند که بار ییس یکی از کلانتری های شهرمان کرمانشاه کلانتری ... که رییس کلانتری از اشناهایشان بود مرا به کلانتری بردن در اونجا خود شخص رییس کلانتری دو قرارداد از من گرفت که خودش به من دیکته میکرد من مینوشتم در اخر امضا کردم بعد از طی مراحلی پرونده به اداره اگاهی رفت و هرچه با انها تماس گرفتن خوشان رو به اگاهی معرفی نکردن من که به صورت جداگانه از رییس کلانتری از دادگاه نظام شاکی ان اقا هستم نمیدانم چرا اقای قاضی این شخص را یعنی رییس کلانتری را احضار کرده و ایشان هم ماجرا را انکار کرده قاضی هم بدون انکه از من شاهدی بخواهد پرونده را مختومه کرده الان به نظر شما من برای تجدیدنظرخواهی چه باید بکنم چطور لایحه ای باید بنویسم که پرونده به روال قبلی خودش برگردد

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

برای تنظیم قرارداد در کلانتری شاهد دارید و ضمنا متن قرارداد چی بود