مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی موتور پلاک قدیم قولنامه ای

باسلام .
یک موتور بیکلاج مدل 84پلاک قدیم خریدم قولنامه ای (به صورت دستنوشته ) که در قولنامه امضا و اثر انگشت خریدار که خودمم و فروشنده و شاهد (دوست من بود) ذکر شده .
بنده تصادف کردم که مقصر اونی بود که به من زده بود .
من الان سند و کارت سوخت و هیچکدام مدارک را به غیر از قولنامه ندارم .
خواستم ببینم میتونم موتور رو دربیارم اگر نمیتونم در بیارم پول جریمه گواهینامه و پارکینگ و بیمه ندم که صرف نمیکنه . چون موتور داغون داغون شده و کلا یک و نیم میلیون میارزه ( یه تیکه آهنه با دو تا تایر ) .

سوال دوم اینه که اگر موتور رو تونستم در بیارم باید خسارتم رو ماشینی که بهم زده بده ؟ (بیمه دارن که کپن بیمش تو پرونده تصادف ضمیمه شده)

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بدون مدارک قانونی خودرو ،نمیتوانید موتور را ترخیص کنید .
پرداخت خسارت وارده بر عهده مقصر است و میتوانید با استفاده از بیمه شخص ثالث راننده مقصر آنرا دریافت کنید .
موفق باشید