مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی موتور سیکلت پلاک قدیم

سلام یه موتور هست پلاک قدیم و مالک پلاک موتور رو قولنامه‌ای فروخته و من میخوام اون موتور رو بخرم
میخواستم بدونم اگر بره پارکینگ با توجه به برگه کارخونه و کارت و قولنامه میشه از پارکینگ ازادش کرد؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام یا باید مالک موتورسیکلت باشید یا اینکه وکالت داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهترین ساز راهبر پیگیری کنید باید کلیه مدارک را داشته باشید خلافی صفر باشد تا بتوانید ماشین از پارکینگ در بیاورید . همچنین شاکی خصوصی نداشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر رفع توقیف نخواهد شد مگر تمام اسناد مالکیت وجود داشته باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر مشکل دیگری نداشته باشد می توانید اقدام نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
برای آزادی از پارگینگ نیاز به وکالت نامه رسمی یا سندی که به نام شما باشد لازم است در صورت فقدان اسناد یاد شده نیز در صورت داشتن مبایه نامه ومواردی که ذکر نمودید امکان دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک موتورسیکلت باید رفع توقیف کند یا اینکه وکالت داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نیازمند اقدام مالک می باشید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت وجود کلیه ی مدارک مالکیت امکان پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اسناد مالکیت بایستی موجود باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مدارک کامل و وکالتنامه با اختیارات لازم را دارا باشید منعی ندارد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام فقط با حضور مالک رسمی یا کسی که از مالک وکالت داردامکان پذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید تمام مدارک مالکیتی وجود داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سبب توقیف باید رفع شود تا منجر به آزادسازی شود.