مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل شئونات اسلامی

روز اول فروردین یه ماشین شخصی به اسم پلیس امنیت به ما ایست داد و به دلیل بدحجابی و داشتن توقیف روی پلاک ماشین رو نگه داشتن و بردن پارکینگ امروز که مراجعه کردیم گفتن باید برید پلیس امنیت رفتیم پلیس امنیت برگه بهمون دادن برای پلیس 10 اما اونجام کسی پاسخگو نیست و میگه باید برید پلیس امنیت هنوز شکایت شئونات اسلامی روی پلاکتون هست
لطفا راهنمایید کنید که چند روز باید تو پارکینگ بخوابه ماشین و برای رفع توقیف چه‌کارهایی باید انجام بدم

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل شئونات اسلامی توقیف خودرو به دلیل بد حجابی توقیف خودرو خودرو پلیس امنیت اخلاقی